Biglogo
 

Kontakt

Persondatapolitik

1. Formål med denne politik

1.1 Denne persondatapolitik regulerer alt handel, interaktion eller anden udveksling af personoplysninger med Viborg og Omegns Hesteforsikring G/S (Hesteforsikringen).

1.2 Formålet med denne persondatapolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan Hesteforsikringen behandler personoplysninger. Det er vores mål, at du er bevist om hvilke informationer, der insamles, behandles og såfremt muligt, hvor længe de opbevares

 

2. Hvorfor behandler vi oplysninger om dig?

2.1 Vi behandler dine oplysninger for at kunne kontakte dig samt varetage dine medlemsforhold.

 

3. Hvilke oplysninger indhenter vi?

3.1 Vi behandler følgende oplysninger om dig:

      Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, kontooplysninger

3.2 Vi indhenter oplysningerne gennem dig.

 

4. Hvordan behandler vi dine oplysninger ?

4.1 Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere i Hesteforsikringen til de formål, som er anført i pkt. 2 ovenfor.

4.2 Dine oplysninger vil på intet tidspunkt blive overført til lande udenfor EU, og vil derfor til enhver tid være beskyttet af EU's regler om beskyttelse af personoplysninger.

 

5. Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger om dig?

5.1 Personoplysninger opbevares til intern brug i Hesteforsikringen i ubestemt tid. Kontooplysninger slettes efter hver sagsbehandling.

 

6. Dine rettigheder

6.1 Når vi indsamler oplysninger om dig, har du en række grundlæggende rettigheder efter persondatareglerne, herunder ret til indsigt i hvilke oplysninger vi behandler om dig.

6.2 Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk, hvor du også kan indgive en klage, såfremt du føler, at dine oplysninger ikke er blevet behandlet korrekt.

6.3 Skulle du have spørgsmål til dele af politikken er du meget velkommen til at kontalte os info@viborghesteforsikring.dk.

Go back